Professioneel kuisen

Kwaliteit, service en professioneel kuisen zijn de drie belangrijkste punten binnen ons bedrijf Vks Cleaning. Daarom poetsen wij ook niet met machines maar op de oude traditionele wijze zoals uw grootmoeder dat altijd gedaan heeft. Zo garanderen wij u een proper resultaat en houden wij onze klanten tevreden.

Met ons jonge en dynamische schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in allerlei schoonmaakfaciliteiten kunt u altijd reken op de beste service, eerlijke correcte prijzen en altijd stipt op tijd. Kuisen zit bij ons in het bloed en dat doen we met veel passie en plezier.

Een gedeelte van onze klanten komen van de zakelijke markt af zoals winkels en bedrijven. Ook verzorgen wij dagelijks de schoonmaakwerkzaamheden bij restaurants, kantoorgebouwen, trappenhuizen, woningen en appartementen. Het maakt niet uit wat voor zakelijke schoonmaak u nodig heeft, wij staan tot uw dienst.

Komt u gewoonweg niet meer toe aan uw schoonmaakwerkzaamheden, heeft u simpelweg geen zin of tijd? Schakel dan met een gerust hart ons professionele team in! Contacteer ons gerust, wij geven u graag passend advies op maat en een geheel vrijblijvende offerte zonder wurgcontracten.